مالکیت معنوی به رشد اقتصادی کمک می کند
وزیر دادگستری گفت: مالکیت معنوی در رشد اقتصادی کشورها اهمیت زیادی دارد و حرکت در این زمینه در ایران، طی سال های اخیر رو به جلو بوده است.
مالکیت معنوی به حقوقی گفته میشود که به صاحبان آن حق بهرهوری از فعالیتهای فکری و ابتکاری انسان را میدهد و ارزش اقتصادی و قابلیت دادوستد دارد، ولی موضوع آن شیء معین مادی نیست.
بر اساس این گزارش، سید علیرضا آوایی روز سه شنبه در دیدار فرانسیس گری رئیس سازمان مالکیت فکری (وایپو) در این وزارتخانه، افزود: وزارت دادگستری در این زمینه فعالیتهای خوبی داشته است؛ ضمن اینکه شمار تحصیلکرده های این رشته در ایران به 700 تن می رسد.
وزیر دادگستری با اشاره به دوره آموزشی مالکیت معنوی دو هفته قبل این وزارتخانه برای 48 نفر از مدیران دستگاهها، گفت: وزارت دادگستری برای افزایش همکاری ها آمادگی کامل دارد.
وی افزود: با سازمان ثبت اسناد همکاریهای صمیمانه ای داریم و معتقدیم مواقعی که بحث منافع کشور مطرح است، همه باید در کنار همدیگر کار کنیم.
آوایی خاطرنشان کرد: بر این باوریم کارهای جزیرهای چه در درون کشور و چه منفک شدن از مجامع بین المللی برای کشورها جز ضرر چیزی ندارد، چون با وجود همسو بودن مشکلات بشر و نزدیک بودن راه حل ها، امروز جامعه بشری به صورت جامعه کوچک درآمده است.
وزیر دادگستری دو درخواست از وایپو بدین شرح مطرح کرد که برگزاری کارگاههای آموزشی مشترک افزایش یابد و دیگر اینکه وایپو به توسعه داوری برای حل و فصل اختلافات در حوزه مالکیت فکری کمک کند.
به گزارش ایرنا، فرانسیس گری رئیس سازمان مالکیت فکری (وایپو) که برای حضور در همایش مالکیت فکری به ایران سفر کرده است، صبح امروز با وزیر دادگستری و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دیدار و بحث و تبادل نظر کرد.
گری در ادامه برنامه های خود عصر امروز با آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه دیدار خواهد کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید