سوء رفتار شوهر نسبت به زن چگونه ثابت میشود و چه چیزهایی جزء سوء رفتار حساب میشود ؟
آیا میدانید
سوء رفتار در مقابل حسن معاشرت است که مورد تاکید قانونگذار در ماده 1103 قانون مدنی است.
آزارهای جسمی و روحی به نحوی که عرفا
غیرقابل تحمل باشد از مصادیق سوءرفتار است و تشخیص آن به نظر دادگاه است و هر یک از آنها باید با دلائل شرعی و قانونی به دادگاه ارائه شود و صرف ادعا پذیرفته نیست.
بند2 شروط ضمنالعقد مندرج در سند نكاحيه (چنانچه زوجين آن را امضا كرده باشند) استناد كند كه در صورت «سوء رفتار و يا سوء معاشرت زوج به حدّي كه ادامه زندگي را براي زوجه غير قابل تحمل نمايد» زن مجوز طلاق خواهد داشت (شروط مذكور توسط شوراي عالي قضايي طي مصوبه «34823/1 ـ 19/7/61» و «31823/1 ـ 28/6/62» به سازمان ثبت اسناد و املاك كشور ابلاغ گرديد كه در دفترچه هاي نكاحيه درج شود و كليه سردفتران هنگام انعقاد عقد نكاح ميبايست آن شرايط را براي طرفين عقد كاملاً توضيح داده و روشن نمايند).
و اين شرط مبتني بر فقه اماميه است كه تقاضاي طلاق از سوي زن را به لحاظ عدم رعايت حقوق واجبه وي كه سوء رفتار و سوء معاشرت زوج از مصاديق آن است از موجبات طلاق ميداند.
زيرا از تكاليف زوجين نسبت به يكديگر حسن معاشرت ميباشد و ماده 1103 قانون مدني در اين زمينه تصريح دارد كه: «زن و شوهر مكلّف به حسن معاشرت با يكديگرند».
و مسلم است كه صميميت و سازش و خوشرفتاري از سوي زوجين حسن معاشرت است و نزاع و كتك كاري توسط آنها، سوء معاشرت محسوب ميگردد.
جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷ ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .
جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .
لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار