دستگاه هایی که اطلاعات به مرکز آمار نمی دهند اعتباراتشان متوقف می شود
دستگاه های اجرایی موظفند ریز اطلاعات خود را به مرکز آمار اعلام کنند، در غیر این صورت تا ٢ هفته دیگر این دستگاه ها به سازمان برنامه و بودجه معرفی و اعتبارات آنها اختصاص نمی یابد.
«امیدعلی پارسا» روز یکشنبه در بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در نشستی خبری افزود: از این پس سرشماری مدرن جایگزین سنتی خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول، افراد و دستگاه ها اطلاعات فعالیت هایی که انجام می دهند را به مرکز آمار ارائه میکنند.
وی افزود: اطلاعات شخصی مردم در مرکز آمار به هیچ وجه در اختیار دستگاههای قضایی قرار نمی گیرد، بنابراین از مردم میخواهیم با اطمینان کامل اطلاعات خود را ارائه کنند.
رییس مرکز آمار ایران ادامه داد: دستگاه های اجرایی موظفند داده ها و ریز اطلاعات خود را به مرکز آمار ارائه کنند؛ در صورتی که تخلفی انجام شود اسامی آنان به سازمان برنامه و بودجه می دهیم تا اعتبارات مورد آنها متوقف شود.
وی اضافه کرد: تاکنون سازمان و دستگاه های متخلف معرفی نشده و با آنها مدارا کردیم؛ اما اگر دستگاه ها در ارایه اطلاعات کوتاهی کنند در 2 هفته آینده به این سازمان برنامه و بودجه معرفی میشوند.
رئیس مرکز آمار ایران درباره تطبیق نداشتن آمارهای این مرکز با سطح جامعه، به نرخ تورم اشاره کرد و گفت: مرکز آمار سه نرخ تورم اعلام می کند؛ یکی تورم ماهانه است که میانگین سبد مصرفی مردم برای کل استانهاست و این عدد متوسط افزایش برای کل مردم در دوره زمانی یک ماهه است.
وی اظهار داشت: تورم دوم، «نقطه به نقطه سالیانه» است که می گوید این ماه نسبت به ماه مشابه سال پیش، چقدر افزایش داشته است و برای کل کشور بوده و میانگین آن به صورت 2 رقمی است.
پارسا بیان کرد: «تورم متوسط سالیانه» نرخ دیگری که این مرکز ارائه میدهد و میانگین 12 ماه اخیر است؛ به عبارتی میانگین کل 12 ماه پیش است.
وی با بیان اینکه کل آمارهای مرکز آمار میانگین کشور یا استان است، افزود: قرار است واقعیت کف بازار را ببینیم؛ باید به طور ماهانه و متوسط قیمت کالاها را رصد کنیم زیرا برای نمونه نرخ تورم متوسط سالانه برای برنامه ریزی ها کاربرد دارد.
وی تاکید کرد: برای قضاوت درست یا نادرست بودن نرخ تورم اعلامی، باید ببینیم نسبت به قبل تفاوت داشته و آن را با تورم گذشته و بعد مقایسه کنیم.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ 24) از شنبه (6 مرداد) در محل نمایشگاه بین المللی تهران آغاز بکار کرد و تا 9 مرداد ماه برپاست.
در این دوره، بیش از 400 شرکت استارتاپی حضور دارند و امسال «الکام گیمز» (بازی سازها) برای نخستین بار همراه با نمایشگاه الکامپ همراه شده اند. «الکام تاکز»(گپ و گفت) و «الکام ترندز» که شامل «هوش مصنوعی، دادههای بزرگ، پردازش موازی، شهر هوشمند» از دیگر رویدادهایی است که در این نمایشگاه مورد توجه قرار گرفته است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید