جنایات رژیم صهیونیستی در سایه سکوت مدعیان عرب
میزبان بیست و نهمین اجلاس سران ‘اتحادیه عرب’ که ماه گذشته در ‘ظهران’ عربستان برگزار شد، در حالی نام فلسطین را بر اجلاس خود نهاد که اکنون در مقابل کشتار کودکان، زنان و جوانان بی دفاع فلسطین سکوت کرده و حاضر به اتخاذ کوچک ترین موضعی در این خصوص نیست .
آنچه در فلسطین می گذرد، نمونه هولناک دیگری از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردمی است که خواستار بازپس گیری سرزمین های به یغما رفته خود هستند . آمار تلفات و جراحات مردان ، زنان و حتی کودکان فلسطینی تحریم تسلیحاتی اشغالگران را بار دیگر ضروری کرده است .
تصاویر منتشره از ‘نوار غزه’ بسیار ناراحتکننده است. چرخه خشونت از کنترل خارج شده و نظامیان صهیونیستی بی وقفه به کشتار غیرنظامیان بیگناه دست می زنند و این در حالی است که طبق قوانین بین المللی سلاح گرم تنها می تواند برای دفع خطر آنی مرگ یا آسیب های جدی مورد استفاده قرار گیرد.
در واقع آنچه امروز در فلسطین شاهد هستیم، آغاز اجرای ‘معامله بزرگ قرن’ است . آمریکا با انتقال سفارتش به قدس، ترجیح داد بخشی از مشکل باشد و بدین گونه نقش خود به عنوان میانجی در خاورمیانه را از دست داد. این کشور دیگر هرگز شریک روند سازش در منطقه نخواهد بود.
در این میان دیگر کشورهای جهان نسبت به کشتار غیرنظامیان فلسطینی واکنش نشان داده و خواهان توقف سریع اقدامات نظامی از سوی رژیم صهیونیستی شده اند. سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن محکوم کردن جنایت و قتلعام بیسابقه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، خواستار واکنش فوری مجامع جهانی به این جنایت شد.
‘آنتونیو گوترش’ دبیر کل سازمان ملل ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، تاکید کرد که تعداد بالای شهدا و مجروحان فلسطینی در نوار غزه نگرانکننده است.
وزارت خارجه مصر هم در بیانیهای ضمن محکومیت شدید قتل و کشتار فلسطینیان غیرنظامی در جریان ‘راه پیمایی بازگشت’، بر حمایت کامل این کشور از حقوق مشروع ملت فلسطین و در راس آن حق تشکیل کشور مستقل خود به پایتختی قدس تاکید کرد.
سوریه شهادت بیش از 50 فلسطینی به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیستی را دلیل دیگری بر وحشی گری این رژیم و نقض صریح و مکرر قوانین بین المللی و حقوق بشر از سوی اشغالگران ارزیابی کرده است.
دولت کویت که ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده دارد، خواستار برگزاری نشست فوقالعاده شورای امنیت برای بررسی تحولات فلسطین و غزه شد و قطر هم جنایات این رژیم در فلسطین و اقدام آمریکا در انتقال سفارت خود به قدس را بر خلاف قوانین بین المللی و میثاق های جهانی عنوان کرد.
ترکیه ضمن اعلام همبستگی با ملت فلسطین، سفرای خود در تلآویو و واشنگتن را در اعتراض به جنایت کشتار فلسطینیان در غزه و انتقال سفارت آمریکا به قدس فراخواند و رژیم صهیونیستی را یک دولت تروریستی خواند که تظاهراتکنندگان را به ضرب گلوله جنگی به شهادت میرساند.
آفریقای جنوبی هم ضمن محکوم کردن کشتار فلسطینیان بیدفاع در غزه، در اعتراض به این جنایتها، سفیر خود را از سرزمینهای اشغالی فراخواند.
‘امانوئل مکرون’ رئیس جمهوری فرانسه ضمن محکوم کردن کشتار فلسطینیان در غزه، تاکید کرد که طی روزهای آینده با تمامی طرفها در منطقه در این زمینه گفت و گو خواهد کرد . کاخ کرملین هم اعلام کرد که افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی، موجب تشدید تنش و ناامنی در منطقه میشود.
‘ترزا می’ نخست وزیر انگلیس هم تاکید کرد که کشورش هیچ تصمیمی برای انتقال سفارت خود به قدس اشغالی ندارد و سخنگوی وی اخبار مربوط به کشته شدن فلسطینیان در نوار مرزی باریکه غزه را نگرانکننده خواند.
واکنش جهانی به تروریسم دولتی صهیونست ها در حالی است که عربستان تاکنون حاضر به واکنش به این کشتار نشده است .
کشتار کودکان، زنان و جوانان بیدفاع فلسطین و اشغال اراضی فلسطینیان، به راهبرد اصلی صهیونیستها در طول 70 سال از عمر اشغال سرزمین فلسطین تبدیل شده است . جشن انتقال سفارت آمریکا در کنار قتل عام وحشیانه انسان های بیگانه حاصل سکوت کشورهایی است که امنیت خود را از صهیونیست ها گدایی می کنند.
بدون تردید جنایت مستمر و دنبالهدار صهیونیستها در فلسطین، نتیجه حمایت بیدریغ آمریکا و سازش خائنانه و انفعال ذلتبار برخی دولتهای منطقه است و آنان مسئول و شریک خونهای به ناحق ریخته شده در فلسطین اشغالی و مصائب و آلام آنان هستند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید