سلام
ملکی را از فردی خریده و قولنامه کردهام او هم از پدرش قولنامه کرده و خریده است و بنده جهت ملک مذکور سند مالکیت گرفتهام و بنا به اظهار بازرس اداره ثبت صدور سند با پذیرش اظهارنامه بوده و غیر قابل ابطال است مگر اینکه به حریم کسی وارد شوی که بایست به نرخ روز، هزینهاش را پرداخت نمایید و پدرش هم در حال حاضر فوت کرده است.
حالا خواهرزادههای پدر فوت شده مدعی هستند که دایی آنها که فوت شده انحصار وراثت نکرده و ملک مادری آنها را فروخته و قدرالسهم خودشان را دریافت نکردهاند.
لازم به ذکر است زمانی که داشتم سند میگرفتم اداره ثبت و اسناد از من خواست که انحصار وراثت مرحوم پدرش را بهصورت استشهادیه محلی ارائه دهم و من هم این کار را کردم و تحویل اداره ثبت دادم و طبق روال قانونی از طریق درج آگهی در روزنامه و نداشتن معارض قانونی سند گرفتم و اینکه ورثه مرحوم خواهرش، قدرالسهم خود را دریافت کردهاند یا خیر؟ یا اینکه مرحوم پدرشان قدرالسهم ورثه خواهرش را داده یا خیر؟ اداره ثبت اسناد مطلبی را در این خصوص عنوان نکرد.
سوالم این است که آیا ورثه خواهر مرحوم پدر فروشنده میتوانند از من به خاطر نگرفتن سهمالارث مادرشان ادعای ارث کنند؟ یا با توجه به اینکه بنده گام به گام با عملیات و تشریفات اداری ثبت اسناد و املاک پیش رفته و سند مالکیت گرفتهام و همه چیز هم با شفافیت ارائه شده، آیا میتوانند خدشهای در سند ایجاد کنند؟
با سلام
سوال جنابعالی نیاز به ارائه اطلاعات بیشتر دارد.
جهت اخذ اطلاعات بیشتر و مشاوره حقوقی با شماره 02188968372 تماس حاصل فمایید.