برادرم به اصرار و ترغیب یکی از دوستانش ۳ دستگاه اسکیمر خریده و برای دوستش کارت بانکی حدود ۴۰ نفر را کپی کرده ولیکن صرفا دوست ایشون از یکی از کارتها برداشت مالی کرده و در جلسه اول هم برادرم با وجودیکه هیچ نفع مالی هم از این مورد نبرده ولیکن بدهی شاکی را پرداخت کرده ولی قرار وثیقه ۵۰۰ میلیونی برای برادرم صادر کردند که با وثیقه فعلا بیرون است . اخیرا دادیار گفته چون تو گوشی برادرم یکسری فایل تصویری درخصوص مدارک جعلی و … هم بوده و با توجه به اینکه چند برگ فرم خام مدرک دانشگاهی با هولوگرام هم در منزل ایشان کشف شده (هیچ مدرک صادر شده ای نبود) میخواهد مجدد وثیقه را افزایش دهد. با این اوصاف عملا برای برادر من چه حکمی بعنوان مجازات ممکن است صادر شود ؟
با درود خدمت شما کاربر گرامی
مهم انجام عمل مجرمانه است و فرقی نمیکند برای کس دیگری باشد یا نفع مالی نبرده باشد . مجازات حبس و جزای نقدی خواهد داشت و تا کلیه اتهامات اثبات نشود نمی تواند مقدار مجازات را تعیین نمود . موفق باشید.
جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷ ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .
جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .
لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .