30درصد زنان مطلقه در دهه دوم زندگی هستند
رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: بالاترین میزان طلاق در گروه سنی زنان 15 تا 19 ساله است که این میزان سی درصد کل زنان مطلقه را شامل می شود و در مردان نیز بیشترین طلاق به افراد 20 تا 24 ساله اختصاص دارد.
پروانه مافی در نشست مشترک اعضای فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی از آمار تکان دهنده نسبت ازدواج و طلاق در کشور سخن گفت و اظهار داشت: در بین زنان مطلقه بیشترین سهم مربوط به آنهایی است که در دهه سوم زندگی یعنی 21 تا 30 سال قرار داشتند و بیشترین سهم مردان نیز مربوط به آقایانی میشود که در دهه چهارم حیات خود یعنی در رده سنی 31 تا 40 سال بودند.
وی افزود: این وضعیت در شهرهای بزرگ به مراتب بدتر گزارش شده و برای نمونه در استانهایی چون تهران، گیلان، و خراسان رضوی میزان طلاق بیش از معیار استاندارد است که این موضوع مداخله نهادها را برای آسیب شناسی جدی و انجام برنامه ریزی میطلبد.
* کاهش 6 درصدی طلاق در شش ماه اول امسال
مافی با اشاره به کاهش آمار طلاق در سال 97 گفت: در شش ماهه نخست سال جاری 48 هزار و 287 واقعه طلاق ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با کسر 51 هزار و 514 واقعه، شاهد کاهش شش و سه دهم درصدی این آمارها هستیم که این خبر خوبی است ولی نیاز به تدوین برنامه جدی تر هستیم.
نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات با اشاره به اقدامات و قوانین موجود گفت: علاوه بر پیگیری طرح ملی کنترل طلاق از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در برنامه ششم توسعه، سازمان بهزیستی مکلف شده تا در زمینه کنترل و کاهش نرخ طلاق به میزان 20 درصد سال پایه در طول اجرای قانون برنامه، اقدامات لازم را از طریق مرکز فوریتهای اجتماعی، مددکاری و مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی به عمل آورد تا در جهت پیشگیری از بحرانهای خانوادگی خدمترسان باشیم.
نشست مشترک اعضای فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگانی از سازمان بهزیستی، کمیته امداد و مدیرعامل ستاد دیه کشور در فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید