20 سال حبس برای زوج پزشک
سخنگوی قوه قضاییه با اعلام تعداد زیادی از متهمان مالی که حکم آنان قطعی شده است، گفت: زوج پزشکی در اصفهان بابت اخلال در نظام اقتصادی هر کدام به ٢٠ سال حبس محکوم شده اند.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای روز یکشنبه در صد و سی و پنجمین نشست خبری خود افزود: در فاصله زمانی نشست قبلی تا کنون تعداد کسانی که بابت اتهام مالی محاکمه شده اند و حکم آنان قطعی شده است به این شرح هستند:
حمیدرضا جان قربان فرزند علمدار پزشک از اصفهان عنوان اتهامی اخلال در نظام افتصادی به ٢٠ سال حبس و ١٢٠٠ میلیارد تومان جزای نقدی، آزاده سجادیه فرزند یحیی پزشک همسر متهم قبلی ٢٠ سال حبس. شاپور هیبتی سردفتر به جرم استفاده از سند مجهول ١٠ سال و جرم جعل سند رسمی به ٤ سال حبس محکوم شد.
وی ادامه داد: امیر سجادیان به جرم جعل سند رسمی به ٣ سال و به جرم فروش به مال غیر به ٧ سال حبس محکوم شد. محمدجواد خسروی به همین اتهامات به ١٠ سال حبس، محمدکاظم احمدزاده فرزند محمدجعفر به جرم جعل سند ٣ سال و فروش مال غیر به ٧ سال حبس محکوم شده اند که همه آنها از شیراز هستند.
* گزارش خلافی درباره میزان حقوق مدیران دولت نداریم
محسنی اژه ای درباره پرونده حقوق های نجومی گفت: برخی اجازه داشتند حقوق بالا بگیرند که این افراد مجرم شناخته نشدند و از آنان خواستند وجوه را برگرداند.
وی ادامه داد: دیوان محاسبات اگر اشتباه نکنم ٢٣ میلیارد تومان را برگرداند اما افرادی که پاداش زیادی گرفته بودند عنوان اتهامی برایشان باز بود مثلا با صورت سازی از شرکت دولتی زیان ده وانمود کردند این شرکت سودده است و پاداش برداشتند که این افراد به دادگاه رفتند. در این زمینه آمار دقیق ندارم چون برخی، جرایم دیگریبه جز اخذ حقوق بالا داشتند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: افرادی که زیر بار نرفتتد تحت تعقیب قرار گرفتند. بخشنامه ای مصوب شد که تا سقف ١٠ میلیون تومان مدیران و تا سقف ٢٠ میلیون تومان برای مقامات در نظر گرفته شود و تا کنون بازرسی کل کشور گزارش خلافی نسبت به این بخشنامه دولت نداشته است.
* صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارم
محسنی اژه ای با بیان اینکه هیچ کانال یا صفحه ای در شبکه های اجتماعی ندارم گفت: اگر کانالی به نام بنده فعالیت می کند، جعلی است.
* پرونده فعالان محیط زیست تعیین وقت نشده است
سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده بازداشتی های محیط زیست اظهار داشت: پرونده به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده است. وکیل باید پرونده را بخواند تا تعیین وقت شود و رئیس دادگاه شعبه ١٥ تا دیروز گفت که هنوز وکیلی نیامده تا پرونده ها را بخواند.
وی ادامه داد: در برخی پروندها که موجب سلب حیات شود گرفتن وکیل الزامی است و اگر خودشان بگویند وکیل نمی خواهند و خود دفاع می کنند، باید وکیل معاضدتی گرفت. به دادگاه پیغام دادم سریعتر دادگاه تشکیل شود. هشت متهم دارد که اتهام بعضی از آنان، افساد فس الارض است.
* پرونده فریدون مختومه نشده است
محسنی اژه ای راجع به پرونده حسین فریدون گفت: وضعیت این پرونده هنوز تغییر خاصی نکرده و در مرحله دادسرا است.
وی در پاسخ به این پرسش که گفته شده پرونده مختومه و ایشان تبرئه شده است، گفت: نه اصلا چنین چیزی نیست.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید