2 برند معروف کره ای لوازم خانگی را احتکار کردند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران با بیان اینکه برخی تولیدکنندگان و واردکنندگان کالا فقط به سود مادی می اندیشند، گفت: دو برند معروف خارجی کره ای نیز لوازم خانگی را در انبارهای خود در این استان احتکار کردند.
محمد امامی امین روز سه شنبه در پایان نشست کارگروه تنظیم بازار استان تهران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : برخی وارد کنندگان از جمله دو برند تجاری معروف کره ای بازار لوازم خانگی به محض بحرانی شدن شرایط کشور، سیاست انقباضی در پیش می گیرند و اینکه شرکت های تولید کننده و وارد کننده در شرایط اضطراری تنها منافع خود را در نظر بگیرند قابل پذیرش نیست.
وی ادامه داد: تعزیرات استان تهران در بازدید از انبار یکی از این برندها، با بیش از 60 هزار قطعه کالای انباری مواجه شده درحالی که ماه ها است کالاهایش را در نمایندگی های زیرپوشش خود عرضه نکرده است.
این مسئول تصریح کر د: برندهای کره ای بیش از ٢٠ سال است در بازار ما فربه شده اند و بخش مهمی از گردش مالی را در ایران دارند اما همیشه زودتر ازسایر برندها به استقبال تحریم می روند و نیاز است با کمک وزارت امور خارجه خط مشی در این بخش تدبیر شود.
امامی امین با بیان اینکه بخشی از کار در بازار رعایت اخلاق و مشتری مداری است، گفت: به دستگاه های مربوطه از جمله سازمان تعزیرات حکومتی تاکید شده است که انبار برندهای استان تهران را شناسایی و رصد و در صورت عرضه نشدن کالا برای رفع نیاز بازار برخورد تعزیری کنند.
این مسئول ادامه داد: مردم برای تامین کالاهای اساسی و مصرفی خود نگران نباشند و حتی اگر واردات به کشور متوقف شود تا یکسال کالای مورد نیاز داخل وجود دارد.
وی گفت: همانطور که دولت اعلام کرده کالاهای اساسی ارز 4200 تومانی دریافت می کنند و قیمت این ارز تا پایان سال تغییری نخواهد کرد.
امامی امین با بیان اینکه 70 هزار تن کالا در گمرک های تهران موجود و به بازار نرسیده است افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت قبل از ابلاغ دستورالعمل باید زیرساخت های آن را در بازار فراهم می کرد.
وی افزود: تأمین نقدینگی مابه التفاوت نرخ ارز برای کسی که از چند ماه قبل اقدام به واردات کرده دشوار و غیرممکن است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران گفت: در بازدید از گمرک ها تهران مشخص شد کالاهای وارد شده با مجوزهای لازم حداکثر تا چهارساعت می توانند ترخیص شوند.
امامی امین به یکی از دستورهای این نشست که پیرامون تامین مرغ و تخم مرغ مورد نیاز بازار استان تهران بود اشاره و بیان کرد: افزایش عرضه مرغ برای تامین نیاز و تنظیم بازار در آستانه بازگشت حجاج یکی از اقدامات روزهای آینده خواهد بود.
وی به نیاز بازار به دام زنده در آستانه عید سعید قربان اشاره و اضافه کرد: با کمک عشایر استان تهران 46 مرکز عرضه دام زنده با ظرفیت 50 هزار راس گوسفند آماده سازی شده است که در ایام منتهی به عید قربان از طریق این مراکز به بازارعرضه می شود.
امامی امین گفت: 3 هزار لاشه دام سبک نیز برای کسانی که تمایلی به ذبح دام زنده ندارند و فقط نیاز به گوشت گرم دارند آماده عرضه خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز شرایط کشور خاص است افزود: در حالی که جنگ اقتصادی کشور با آمریکا به مرحله حساسی رسیده است مدیران باید خدمت رسانی را در بالاترین سطح انجام دهند.
امامی امین گفت: مدیران در سطح استان تهران تلاش حداکثری می کنند اما استان تهران پهناور و موتور حرکت کشور است و نیاز به تلاش بیشتری دارد.
وی به برگزاری نشست مدیران اقتصادی دولتی استان تهران با بخش خصوصی با هدف تنظیم بازار اشاره کرد وافزود: نشست با بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی به ایجاد فضای همدلی منجر شده و بخش خصوصی به این درک رسیده است که نفع کمک به دولت برای تنظیم بازار به بخش خصوصی بازمی گردد و تعطیلی بازار به نفع هیچکس نیست.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید