پارازیت ها ضرری ندارند
سخنگوی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: امواج پارازیت ها در محدوده امواج رادیویی و در محدوده مایکروویوها هستند و ضرری ندارند.
ایرج حریرچی با بیان اینکه پارازیتها جزو امواج رادیویی و در محدوده مایکروویوها هستند، گفت: انرژی این پارازیتها مشابه امواج ماهوارهای و حتی از آنها کمتر است. محدوده مجاز این امواج 28 ولت بر مترمربع است و اگر از این میزان بیشتر باشد میگوییم که ضرر دارد. بر اساس سنجشهایی که در تهران و شیراز و شهرهای بزرگ انجام شده، مشاهده کردیم که به این میزان نرسیدیم.
وی بیان کرد: اظهار نظر درباره پارازیت باید مستند بر اطلاعات باشد و نباید ثابت کنیم پارازیت ضرر دارد، بلکه کسی که استفاده میکند باید ثابت کند پارازیت مضر نیست و در محدوده سلامت قرار دارد.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: به تازگی وزارت ارتباطات نیز دستگاههای سنجش سیار خریداری کرده و این سنجش را انجام میدهد.
* ماجرای وزیر بهداشت و پیرمرد نانوای بجستانی
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه این نشست خبری درباره ویدیوی منتشر شده از وزیر بهداشت گفت: دکتر هاشمی یکی از 6 پزشک برتر دنیا و یکی از دانشمندان یک درصد برتر جهانی است. او با انتخاب رئیس جمهوری و رأی بالای مجلس برای وزارت بهداشت انتخاب شد و حتی تمایلی برای تصدی این پست نداشت و با اصرار این پست را پذیرفت.
طی این مدت 380 سفر استانی توسط وزیر بهداشت انجام شد که اصولا این سفرها چندین شهرستان و روستا را در بر میگیرد.
وی افزود: وزیر بهداشت تک تک با همه مردم و بیماران و کارکنان و افراد مختلف مواجه میشود. طی دو هفته گذشته وزیر بهداشت به خراسان جنوبی، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی سفر کرد. سپس به یزد رفت و حتی دیروز در اهواز بود و دیشب به مشهد رفت و ظهر به قزوین خواهد رفت و آخر هفته به مدت 4 روز بازدید استانی خواهد داشت.
حریرچی ادامه داد: برخی جریانات رسانهای که گاهی از بیت المال و شبه بیت المال تغذیه میشوند، یک مدیر جهادی را به یک مدیر کم تحرک و نشسته تبدیل میکنند. به هر حال کار زیاد، درصد مواجهه با مردم را افزایش میدهد و ممکن است وزیر با مردم شوخی کند و رابطه عاطفی برقرار شود و حتی ممکن است با مدیران برخورد کند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خود این نانوای شریف و زحمتکش گفت که داشتیم شوخی میکردیم. این در حالی است که موضوعات مختلفی به این ماجرا اضافه شده و منعکس میشود. در نتیجه رسانههایی که جزو شبکههایی هستند که از بیت المال تامین مالی میشوند نباید به این خبرهای منفی توجه کنند.
* شایعه استعفای رئیس سازمان غذا و دارو
حریرچی درباره شایعه استعفای رییس سازمان غذا و دارو گفت: دکتر اصغری در سال 65 که در چذابه یک پای خود را از دست داد در عملیاتهای بعدی نیز شرکت کردند. از 4 یا 5ماه پیش که به علت حادثهای استخوان بازوی او شکست، حتی نیم ساعت هم فعالیت خود را تعطیل نکردند. استعفا از طرف رئیس سازمان غذا و دارو کاملا تکذیب میشود و ما دکتر اصغری را یک مدیر جانباز جهادی موفق میدانیم که مسئولیت سازمان غذا و دارو را پذیرفتند. در نتیجه احتمال استعفا و پذیرش استعفا وجود ندارد. اگر شایعه درست میشود باید شایعهای درست شود که احتمال وقوع آن نیز باشد.
* شایعه توقف صادرات دارو
حریرچی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شایعه مطرح شده مبنی بر توقف صادرات دارو اظهار داشت: ظرفیت تولید داروی کشور 3 تا 4 برابر میزان مصرف دارو در داخل است و یکی از راههای بهینه سازی صنعت دارو و مصرف آن در کشور، پایین آمدن قیمت تمام شده و ایجاد ارز برای کشور، صادرات دارو است.
وی گفت: درباره کل داروها با موضوع صادرات موافقیم و انجام میشود اما اگر دارویی در کشور دچار کمبود باشد میگوییم که به صورت موقت صادرات انجام نشود، داروهایی که عمدتا صادر میشوند در کشور دچار کمبود نیستند.
وی افزود: با توجه به ظرفیتی که در کشور وجود دارد، صادرات موجب رسیدن داروی بهتر به دست مردم کشور میشود. زیرا کارخانهای که ظرفیت اضافه دارد میتواند سودآوری داشته و نیروی بهرهوری خود را بالاتر ببرد.
از طرفی شرکتها به این علت که باید کیفیت دارو را بالا نگه دارند تا بتواند تاییدیههای بین المللی را بگیرند باید به صادرات بپردازند و این موضوع به ارتقای کیفیت داروهای داخلی نیز منجر میشود.
* تغییر هرم سنی جمعیت
حریرچی همچنین درباره هرم جمعیتی کشور با بیان اینکه فرد بالای 65 سال مسن تعریف میشود، اظهار داشت: طی چند دهه گذشته افراد مسن جامعه در حد 4.5 تا 5 درصد بودند. در حال حاضر امید به زندگی مردم افزایش یافته و سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل اعلام کردند که امید به زندگی در ایران 76.2 سال است. در حال حاضر در ژاپن تعداد افراد بالای 100 سال از 70 هزار نفر بیشتر است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید