وام ضروری بازنشسته هابه 5 میلیون تومان افزایش پیدا می کند
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: میزان وام ضروری بازنشستگان از شهریورماه امسال از چهار میلیون تومان به پنج میلیون تومان افزایش خواهد یافت.
جمشید تقی زاده اظهار داشت: بازنشستگان متقاضی دریافت این وام میتوانند از طریق سیستم مکانیزه صندوق ثبت نام کنند و اولویت با افرادی است که وامی به آنها اعطا نشده باشد و سپس نوبت به افرادی که وامهای دیگری دریافت کردهاند، خواهد رسید.
وی توضیح داد: بر اساس همکاری هایی که با بانک صادرات انجام شده است، تلاش می شود تعداد دریافت کنندگان وام های ضروری از ۳۰۰ هزار نفر در سال گذشته به ۴۰۰ هزار نفر در سال جاری افزایش یابد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: 85 درصد بازنشسته ها وام ضروری را دریافت کردهاند و 15 درصد باقیمانده در اولویت دریافت این وام هستند.
تقی زاده ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشور دومین بنگاه بزرگ کشوری است که یک میلیون و 400 هزار بازنشسته را تحت پوشش قرار داده است و 56 درصد از این افراد، بازنشسته آموزش و پرورش هستند.
وی خاطرنشان کرد: از سال جاری در زمینه معیشت، سفرهای زیارتی و سیاحتی، درمان، ورزش و پیشگیری از بیماری ها اقدامات خوبی در صندوق برای بازنشسته ها انجام شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه برای نخستین بار تلاش داریم فدراسیون ورزشهای کارمندی و بازنشستگان کشوری را ایجاد کنیم، گفت: کارگران فدراسیون دارند اما کارمندان و بازنشستگان فدراسیون ندارند که امیدواریم با انجام اقدامات لازم آنها نیز از این مزیت بهره مند شوند.
تقی زاده افزود: همچنین جلساتی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای راه اندازی فراکسیون بازنشستگان کشوری در مجلس برگزار کرده ایم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به فراهم شدن مقدمات لازم برای همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: هفته گذشته جلسهای با نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس داشتیم و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم. پیگیر قوانین حمایتی برای بازنشستگان در مجلس هستیم.
تقی زاده اظهار داشت: 19 درصد این همسازی انجام شده است و حداقل حقوق بازنشسته ها از یک میلیون و 800 هزار تومان به 2 میلیون و 100 هزار تومان افزایش یافته است.
وی همچنین از ایجاد خانه های امید در شهرهای بالای پنج هزار نفر خبر داد و گفت: نشاط افزایی و افزایش فعالیت و امید در بازنشستگان را از طریق توسعه خانه های امید دنبال می کنیم؛ اختیارات ویژهای به کانونهای بازنشستگی می دهیم و بخشی از امور را تفویض می کنیم.
تقی زاده افزود: سعی می کنیم سهمیه سفرها را از 100 به 200 هزار مورد افزایش دهیم، کمک هزینه 660 هزار تومانی سفر را به 740 هزار تومان برسانیم، بسته سفر تعریف و تا یک ماه آینده بسته حمایتی درمان و بیمه تکمیلی را ارائه کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه بانک اطلاعاتی فرزندان بازنشستگان نیز ایجاد می شود، اظهار داشت: در این بانک تخصص و تحصیلات فرزندان بازنشستگان را وارد و تلاش می کنیم در بکارگیری نیرو در شرکتها و بخش های زیرمجموعه، فرزندان بازنشستگان در اولویت باشند.
تقی زاده به ایجاد ساختار ضد فساد در بخش اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد و گفت: جلوی رانتها را گرفتهایم و نگاه ما مدیریت در ساختمان شیشهای (ساختمان صندوق بازنشستگان) و شفافیت است. همچنین کاهش سفرهای خارجی و هزینهها را در برنامه های خود قرار داده ایم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه از هیچ تلاشی برای افزایش امید به زندگی بازنشستگان کوتاهی نمیکنیم، افزود: در تلاشیم بتوانیم دبیرخانه صندوقهای بازنشستگی را تشکیل دهیم.
وی به رسانه ملی پیشنهاد کرد که برنامه ای همچون برنامه 90 در حوزه اجتماعی به عنوان 90 اجتماعی تولید شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه بیش از 30 هزار بیمار صعب العلاج بازنشسته تحت پوشش این صندوق هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تاکنون خدماتی در بخش بهداشت دندان به بازنشستگان تحت پوشش از سوی این صندوق ارائه نمی شد، تلاش داریم در بستههای درمانی این موارد را به خصوص برای این گروه از بیماران بگنجانیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از ارائه رفاه کارت به بازنشستگان خبر داد و گفت: این بحث در دستورکار صندوق است و قصد داریم در قالب آن از شهریور ماه کارت رفاه یک میلیون تومانی به هر بازنشسته تعلق گیرد.
تقی زاده درباره اظهارات سال گذشته وزیر رفاه مبنی بر تخصیص اعتبار 3400 میلیاردی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز توضیح داد: از این 3400 میلیارد تومان، حدود 1200 میلیارد تومان مربوط به بازنشستگان لشکری و 2200 میلیارد تومان مربوط به بازنشستگان کشوری بود که محقق و افزایش 19 درصدی حقوق اعمال شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید