هلال احمر نگران زلزله زدگان کرمانشاه
مار گزیدگی، عقرب گزیدگی، سلامت و زندگی مردم و شیوع بیماری های واگیر از نگرانی های هلال احمر برای زلزه زدگان غرب کشور می باشد.
دبیر کل جمعیت هلال احمر بیان کرد: کنترل جمعیت حیوانان گزنده و امکانات لازم برای درمان کسی که دچار مار یا عقرب گزیدگی شده از درخواستهای ما از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است هر چند که در این زمینه ها هماهنگی های خوبی وجود داشته است اما ما به اقدامات بیشتری در این خصوص نیازمندیم.
وی با اشاره به آغاز فصل گرما و شیوع بیماری های واگیر دار، از وزارت بهداشت خواست با توجه به محل سکونت زلزله زدگان در کانکس ها و کنار یکدیگر، اقدامات و فعالیت های جدی داشته باشند .
محمدی نسب درباره آخرین اخبار عملکرد هلال احمر برای امدادرسانی به مردم زلزلهزده کرمانشاه گفت: از ابتدا به مردم تعهد داده بودیم که درباره کمکهای جمعآوری شده مردمی برای زلزلهزدگان عملکرد شفاف ارائه دهیم.
وی افزود: در این راستا تیزری تلویزیونی از صدا و سیما بیش از 100مرتبه پخش و در آن به صورت اجمالی بیان شد که به خانوادههایی که فردی را در زلزله از دست داده اند یا فرزندی در خانواده آنها به دنیا آمده یا فردی از آنها دچار ضایعه نخاعی شده است کمکهای نقدی اهدا شده است.
وی درباره بخش دیگری از کمکهای مردمی گفت: به 30 هزار خانوار که در زلزله کرمانشاه دچار خسارت شدهاند نیز مبلغ 300هزار تومان پرداخت شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: با آغاز فصل گرما نیز مبلغ دو میلیون تومان برای خرید تجهیزات سرمایشی از کمکهای مردمی به همه خانوادههای آسیب دیده اعطا شد.
به گفته محمدی نسب کل مبلغ کمکهای مردمی 64 میلیارد تومان بود که به طور کامل به مردم مناطق زلزله زده پرداخت شده است.
وی گفت: به زودی طی گزارشی ریز کمکهای مردمی و کمکهایی که از منابع جمعیت به مردم داده شده در اختیار عموم مردم و مسئولان قرار خواهد رفت.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ستاد مدیریت بحران کشور وظایف و فعالیتهای اضطراری هلال احمر در مناطق زلزله به پایان رسیده گفت: اما هلال احمر همچنان به منظور پایش و کمکهای موردی و خاص آماده فعالیت است.
محمدی نسب اضافه کرد: به منظور ارائه کمکهای موردی به زودی به 6هزار و 500 خانوار زلزلهزده کرمانشاه بسته غذایی یک ماهه اهدا میکنیم.
وی از استمرار کمکهای بهداشتی- درمانی هلال احمر در منطقه زلزله زده کرمانشاه خبر داد و گفت: کاروانهای سلامت هلال احمر که شامل پزشکان، روانشناسان و دندانپزشکان هستند در منطقه خدمت خواهند کرد و به افرادی که نیازمند خدمات جدی درمانی هستند خدمت می کنند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر در مورد تیم های سحر هلال احمر افزود: این تیم ها که متعلق به سازمان جوانان هلال احمر هستند از روز پس از وقوع حادثه به منظور امدادهای روانی در منطقه حضور پیدا کردند و حمایتهای روانی را از همه افراد به خصوص کودکان انجام دادند. این تیمها به جز خدمات همدردی، به خانوادههایی که دچار آسیب های روانی شده بودند مراجعه کرده و سعی داشنتد از تبعات جدی افسردگی برای آنها جلوگیری کنند.
محمدی نسب اضافه کرد: در حال حاضر نیز تیم های هلال احمر به صورت موردی در منطقه حضور دارند و به صورت محدود اما هدفمند به آسیب دیدگان کمک می کنند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید