به متهم پرونده محیط زیست برای انتخاب وکیل جدید تذکر مجدد داده شد
وکیل مدافع سام رجبی، یکی از متهمان پرونده محیط زیست گفت که موکلش را خواسته اند و به او گفته شده که ظرف دو روز وکیل دیگری را به جای وکیل فعلی خود معرفی کند.
محمدحسین آقاسی، وکیل مدافع سام رجبی درباره آخرین وضعیت این پرونده اظهار داشت: دادگاه انقلاب هنوز زمان برگزاری جلسه دادگاه را مشخص نکرده است.
این وکیل دادگستری افزود: بنا به اظهار مادر سام، روز چهارشنبه هفته گذشته، مسئولان در زندان به موکلم مراجعه و به او گفته اند وکیل خود را طی یک تا دو روز آینده معرفی کند این در حالی است که وکالت رجبی بر عهده من است و در مرحله دادسرا هم وکالت او را بر عهده داشتم.
آقاسی اضافه کرد: پیشتر هم دادگاه انقلاب موکلم را احضار و ضمن ابلاغ کیفرخواست از او خواسته بود وکیل جدید خود را برای حضور در این پرونده معرفی کند و موکلم نیز به دادگاه اعلام کرده، وکیل دارد.
وکیل مدافع سام رجبی گفت: باید منتظر بمانیم و ببینیم شعبه 15 دادگاه انقلاب طی روزهای آینده چه تصمیمی می گیرد.
پرونده موسوم به فعالان محیط زیست، هشت متهم دارد که برای چهار نفر به اتهام افساد فی الارض، سه نفر به اتهام جاسوسی و یک نفر هم به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، کیفرخواست صادر شده است.
اتهام چهار متهم این پرونده در ابتدا جاسوسی بود که بعد به افساد فی الارض تغییر کرد.
آقاسی گفته بود که شعبه بازپرسی در پرونده سام رجبی در خصوص اتهام جاسوسی قرار منع تعقیب صادر کرده و اتهام او به اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی تغییر کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای، سخنگوی دستگاه قضا 20 آبان امسال در یکصد و سی و سومین نشست خبری خود در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده فعالان محیط زیستی و تغییر عنوان اتهامی تعدادی از متهمان از جاسوسی به افساد فی الارض گفت: باید توضیح دهم که کیفرخواست آنها تغییر نکرد بلکه عنوان آن تغییر کرد. اینکه در یک پرونده کیفرخواست چیزی باشد و بعد عنوان کیفرخواست تغییر کند موضوع جدیدی نیست و تغییر عنوان اتهامی مسئله تازه و بعیدی به شمار نمی رود.
وی افزود: عنوان اولیه اتهامی این افراد جاسوسی بود و طبق ماده 286 قانون مجازات اسلامی برخی جاسوسیها میتواند تا افساد فی الارض هم پیش برود. این آقایان یکسری ادعاهایی میکردند و برخی نهادها میگفتند که آنها جاسوس نیستند و برخی افراد هم میگفتند جاسوس هستند که گزارش آن برای ستادکل نیروهای مسلح ارسال شد و ابزار و آلات آنها هم مورد بررسی قرار گرفت و سوال شد که ابزار و وسایل آنها برای چه کاری استفاده میشود.
معاون اول و سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: بر اساس گزارش تکمیلی کارشناسان ستادکل نیروهای مسلح و اعترافات متهمان و همچنین ارزیابی خسارتهایی که از این بابت وارد شده بود، این افراد مشمول ماده 286 قانون مجازات اسلامی شناخته شدند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار
منبع خبر : ایرنا