وکیل آنلاین

داروهای بدون نسخه از پوشش بیمه خارج شدند

داررو

داروهای بدون نسخه از پوشش بیمه خارج شدند

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: 81 دارو برابر مصوبه شورای عالی بیمه از پوشش بیمه خارج شد و حدود 40 تا 45 ‏میلیارد تومان برای بیمه صرفه جویی می‌شود، اما این پول به خزانه بر نمی‌گردد و برای سایر بیماران هزینه می شود.‏

طاهر موهبتی روز یکشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در محل سازمان بیمه سلامت درباره خروج داروهای بدون نسخه از پوشش بیمه‌ای افزود: بر اساس مصوبه هیات وزیران قرار شد شورای ‏عالی بیمه در این زمینه تصمیم‌گیری کند و برابر گزارش رسمی سازمان تامین اجتماعی اعلام شد که تقریبا در هیچ جای دنیا داروهای ‏بدون نسخه تحت پوشش بیمه نیست و این به علت صیانت از سلامت مردم است.

وی گفت: این داروها در دنیا به صورت بدون نسخه عرضه می‌شود و ‏تقریبا در تمام خانه‌ها وجود دارد. داروهایی مثل سرماخوردگی، استامینوفن و آنتی هیستامین و غیره که در سبد تمام خانه‌ها وجود دارد. ‏ما در مقابل سلامت مردم مسئولیت داریم و باید رفتارسازی در این زمینه انجام شود.

وی گفت: درآمد خروج این داروها از بیمه به خزانه بر نمی گردد و این هزینه در جای دیگر خرج می شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد:

به دنبال کاهش معوقات به مراکز درمانی، پزشکان و پرستاران و شرکت های دارویی هستیم و در این مسیر هزار میلیارد تومان از خزانه کشور برای پرداخت معوقات به این سازمان پرداخت شد.

دولت قرار است 4 هزار و 750 میلیارد تومان در سال جاری برای پرداخت معوقات به بیمه سلامت پرداخت کند.

موهبتی ادامه داد: معوقات و بدهی های این سازمان 10 هزار میلیارد تومان است و قول صفر شدن آن به سادگی میسر نیست اما هزینه های امسال را به موقع در اختیار بیمارستان و مراکز درمانی می گذاریم.

وی با بیان اینکه امروز عقل و منطق ایجاب می کند، مدیریت هزینه بکنیم افزود: برای مدیریت هزینه کسی هورا نمی کشد، ولی دور از انصاف است همه اش فحش بدهیم اگر جایی از کار اشتباه است می توان برای اصلاح تذکر داد.

وی با اشاره به برخی شایعات گفت: بیمه سلامت برای هیچ داروخانه ای سقف نگذاشته است و در شرایط کنونی نباید مردم را دلسرد و ناامید کرد.

موهبتی اضافه کرد: یکی از اقدامات جدی که ‏در قانون برنامه ششم توسعه و قانون بودجه 97 تاکید شد، استحقاق سنجی و رفع همپوشانی بیمه ها و اجرای راهنماهای بالینی است که بر اساس آن در زمینه ‏رفع همپوشانی و استحقاق سنجی مشکل جدی برطرف شد.

وی از انعقاد تفاهمنامه‌ای بین سازمان‌های بیمه‌گر و ابلاغ آن خبر داد و گفت: در این تفاهمنامه قرار شد که دبیرخانه مرکزی ‏برای هماهنگی‌ها در سازمان بیمه سلامت شکل بگیرد و ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ تمام سازمان‌های بیمه‌گر به سامانه ‏استحقاق‌سنجی دسترسی پیدا کنند.‏

موهبتی ادامه داد: نکته دیگر در مورد همپوشانی است که در این تفاهمنامه درباره این موضوع نیز تفاهم با سایر سازمان‌های بیمه‌گر تفاهم ‏انجام شده است و اکنون می‌توان همپوشانی با سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد و نیروهای مسلح را بررسی کرد.‏

وی با بیان اینکه تا پایان سال 2 میلیون و 300 هزار همپوشانی بیمه ای رفع می شود، اظهار کرد: مهمترین دستاورد ‏فعلی، علاوه بر رفع همپوشانی، جلوگیری از ایجاد همپوشانی جدید است.‏

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کانال ایتا

لینک کانال سروش

لینک صفحه اینستاگرام

دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار

منبع خبر : ایرنا

پست های مرتبط

افزودن یک دیدگاه

سایت ساز