اعتبار سفر بازنشستگان 25 درصد افزایش یافت
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: اعتبار سفر برای بازنشستگان از بهمن ماه امسال 25 درصد افزایش یافته است.
جمشید تقی زاده روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: 200 هزار نفر در سال 1397، برای استفاده از اعتبارات سفر بازنشستگان درنظرگرفته شده بودند که با افزایش 25 درصدی این میزان 50 هزار نفر به این تعداد افزوده می شود و به رقم 250 هزار نفر خواهد رسید.
وی اضافه کرد: هزینه این سفر برای بازنشستگان که به همراه یک نفر می توانند از آن استفاده کنند، 740 هزار تومان است.
مدیر صندوق بازنشستگی گفت: پیش از این هم 50 درصد هتل ها و مراکز اقامتی تحت نظر صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان تخفیف قائل بودند که شامل 70 هتل بود و همچنین 20 درصد هم برای صرف غذا به بازنشستگان در این زمینه تخفیف داده میشد که این موضوع همچنان ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع یک میلیون نفر در چند سال گذشته از امکانات سفر صندوق بازنشستگی استفاده کردهاند که در جمع 200 میلیارد تومان در این زمینه اعتبار تخصیص یافته است.
تقی زاده در مورد وام های ضروری به بازنشستگان نیز گفت: به 400 هزار نفر وام 5 میلیونی اعطا شده است. همچنین از 200 هزار نفری که امسال قول داده بودیم، 135 هزار نفر وام خود را دریافت کرده اند و باقی آنها نیز پایان امسال وام ضروری را دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه ثبت نام وام های ضروری تا پایان اسفند ماه امسال ادامه دارد، در مورد ثبتنام وام ضروری برای سال 98 اظهار داشت: از اول فروردین سال آینده اعطای وام 200 هزار نفر دیگر را شروع میکنیم.
* عیدی بازنشستگان همراه با حقوق بهمن ماه پرداخت می شود
وی اعلام کرد: بر اساس وعده رئیس سازمان برنامه و بودجه، عیدی بازنشستگان کشوری تا آخر بهمن همراه با حقوق آنها پرداخت میشود.
تقی زاده همچنین با اشاره به اینکه کلنگ پنجاهمین خانه امید را در سقز به زمین زدیم، گفت: امیدواریم برای سال 98 هم خبرهای خوشی برای بازنشستگان داشته باشیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: در بخش بیمه تکمیلی برای بازنشستگان نیز 30 درصد افزایش اعتبار بر مبنای دستور وزیر رفاه داریم و اعتبار آن از هزار میلیارد تومان به هزار و 400 میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی در خصوص حمایت صندوق بازنشستگی از بیماران خاص گفت: 35 هزار بازنشسته بیماریهای خاص را تحت پوشش قرار دادیم و سعی داریم که بیشترین پوشش را برای این افراد داشته باشیم.
* احداث دهکده سلامت در آذربایجان غربی
تقیزاده در مورد احداث دهکده سلامت به منظور استفاده رفاهی، ورزشی و درمانی بازنشستگان اظهار داشت: نخستین تفاهم نامه در این خصوص با استاندار آذربایجان غربی منعقد شده و قرار است در هر استانی که زمین 20 هزار هکتاری در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهد، این دهکدهها ایجاد شوند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ثبتنام فرزندان بازنشستگان و اشتغال آنها خبر داد و اعلام کرد: استخدام 36 نفر از این فرزندان انجام شده است.
وی در خصوص بحث شفافسازی نیز گفت: در راستای ایجاد اتاق شیشهای اقدام شده و سامانه شفافیت هلدینگها راهاندازی شده است به طوری که میتوان به صورت آنلاین وضعیت شرکتها، سود و زیاندهی، نیروها و تولیدات آنها را رصد کرد.
تقیزاده حاکمیت شرکتی را از مباحث مهم اقتصادی خواند و گفت: پتروشیمی امیرکبیر به دلیل هماهنگیهای بیشتر که با پتروشیمی جم دارد، قرار است با پتروشیمی جم یکی شده و به این ترتیب زنجیره پتروشیمی کشور تکمیل شود.
وی در مورد شرکتهای بحران زده نیز تاکید کرد: در یک سال گذشته تولیدات این شرکتها بهتر شده به طور مثال وضعیت کفش ملی که در سال گذشته زیانده بود و باید از رده خارج میشد، امروز 250 فروشگاه زیرمجموعه کفش ملی از زیاندهی خارج شده است و شرکتهای آپادانا سرام و صبافولاد از جمله این شرکتها هستند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر اصول معوقات از دولت و پیگیری آنها تاکید کرد و گفت: اشتغال بازنشستگان در تعاونیها و حمایت از استارتاپها دنبال میشود.
تقیزاده در مورد کانون خدمات کشوری گفت: گروههای پنجگانه تشکیل شده است و نشستهای تخصصی با کمیسیونهای مجلس برگزار کردهایم و امیدواریم برای 6 ماهه سال آینده مصوبه را از مجلس گرفته و تحولی در وضعیت شاغلان و بازنشستگان داشته باشیم.
*همسان سازی حقوق بازنشستگان 15 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
وی در مورد همسانسازی حقوق بازنشستگان اظهار داشت: این طرح به کمیسیون تلفیق رسیده و سعی میکنیم آنچه مورد تأکید ما است در صحن مجلس و در بحث بودجهریزی اتفاق بیفتد و مسائلی مانند تورم روز و کاهش خرید بازنشستگان را در نظر بگیرند تا سال آینده، سال خوبی برای آنها باشد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: 15 هزار میلیارد تومان برای بحث همسانسازی برای سال 98 نیاز است که دولت 2 هزار میلیارد تومان پیشنهاد داد اما کمیسیون اجتماعی به کمیسیون تلفیق هشت هزار میلیارد تومان را پیشنهاد داده است که هنوز نهایی نیست و امیدواریم به زودی محقق شود.
وی درباره حاکمیت شرکتی اظهار داشت: در راستای دستور وزیر رفاه اولین قدم این است که تمام شرکتهای مشترک با شستا را تفکیک کنیم تا حاکمیت شرکتی را داشته باشیم، 90 درصد کار انجام شده و 10 درصد باقی مانده را به زودی تکمیل میکنیم و همچنین نسبت به توانمندسازی مدیریتها نیز برنامههایی در حال انجام است.
تقی زاده درباره خروج از بنگاه داری نیز خاطر نشان کرد: تلاش ما بر این است در زیرمجموعه رفاه هلدینگ های پرقدرتی را در بخشهای تخصصی ایجاد کنیم تا در رقابت با شرکتهای بزرگ کارهای خوبی انجام دهیم و تلاش شد 9 شرکت را از حالت زیاندهی خارج کنیم اما این موضوع زمانبر است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار
منبع خبر : ایرنا