با سلام جنسیتم مذکر
ابتدا سوالم این هست که معنی حقوقی اظهارنامه چیست؟خانم من که هنوز با هم نامزد هستیم، برای من یک اظهارنامه قضایی تنظیم و ارسال نموده که وکلا میگن لازم نیست پاسخش بدی!
ایا این اظهارپامه میتونه مدرکی بشه برلی اینکه ایشون با ارسال چند اظهار نامه ادعا کنه من باش حسن معاشرت نداشتم و ماه ها از رسیدگی به ایشون ممانعت کردم، و از این طریق ایشون طالب طلاق بشه؟؟؟
دوم اینکه چه راهی وجود داره برای اینکه خانم بتونه تو دوره عقد خودش طالب طلاق شه و دادکاه حق طلاق رو به ایشون بده؟؟؟
با درود خدمت شما کاربر گرامی
برای اثبات اینکه موضوعی از شما درخواست شده و شماآن را انجام نداده اید معمولا از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه می نمایند که در دادگاه می توان از آن استفاده نمود . متنی که برای شما ارسال شده است باید مورد بررسی قرار گیرد . زوجه می تواند هر زمانی تقاضای طلاق مطرح کند و از رایج ترین آنها تقاضای طلاق مبنی بر عسر و حرج زوجه می باشد که از زندگی با شما کراهت دارد . موفق باشید .
جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷ ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .
جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .
لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .