با سلام . یک منزل داریم که بین پدرم و عمو و عمه مجردم تقسیم شده است عمه ام طبق وصیت مادربزرگم نصف آن خانه را ارث می برد و مابقی بین پدر و عمویم می باشد . هم اکنون پدرم خواهان فروش و مطالبه سهم الارث است اما عمه ام قصد فروش ندارد و ادعا می کند چون سهم بیشتری دارد می تواند نظرش را بر ما تحمیل کند . آیا او می تواند چنین ادعایی کند و بخاطر سهم بیشتر مانع از فروش خانه شود ؟ لازم به ذکر است که عمو هم قصد فروش ندارد .ما چگونه می توانیم سهم خود را مطالبه کنیم ؟
با درود خدمت شما کاربر گرامی
شما حتی اگر یک سهم از صد سهم را داشته باشید و ملک مذکور قابل تقسیم کردن نباشد میتوانید از طریق دادگاه نسبت به تخلیه و فروش ملک اقدام نمایید . موفق باشید.
جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷ ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .
جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .
لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .