امور ملکی – مشاوره حقوقی،وکیل،مشاوره تلفنی|دادورزیار
محمد 7 سال قبل

سلام خدمت شما ازاینکه به سوال بنده پاسخ می دهید کمال تشکر را دارم
زمینی داریم  و همسایه ما اومده دیوار سازی کرده و ۳متر از زمین رو روی زمین خودش قرار داده (تصرف کرده) و الان که زمین رو برای اجاره دادن به شخصی متر کردیم متوجه شدیم ۳ متر از زمین کمه ؛ با این توضیح به نظر شما اگه علیه همسایه اقامه دعوا کنم چه نتیجه ای در پی خواهد داشت .  لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر

1 پاسخ
مدیر سایت 7 سال قبل

با درود خدمت شما کاربر گرامی

شما ابتدا باید از طریق شورا حل اختلاف با توجه به مدارک مالکیت خود تامین دلیل نمایید و تقاضای کارشناسی کنید و در صورتی که این موضوع صحت داشته باشد با نظریه کارشناس می توانید در دادگاه طرح دعوی تقاضای تخریب دیوار و مشخص شدن حریم ملک خود را بنمایید . موفق باشید .

جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷  ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .

جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .

لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .