با سلام
من و خانومم سه سالکه از هم جدا شدیم.توی این سه سال تا به الان همه حق و حقوقش رو تمام و کمال دادم.و هر ۵ماه هم یک سکه میدهم.حال می خواهم در یک موبایل فروشی به عنوان کارگر کار کنم.می خوام بدونم خانومم میتونه شکایت کنه و بگه که چون داره کار میکنه ماهیانه سکه رو کمتر کنه یعنی از ۵ماه به ۴یا۳ماه تبدیل کنن؟؟؟
با درود خدمت شما کاربر گرامی
زوجه هر زمان تمکن مالی بیشتر شمارا اثبات کند می تواند این موضوع را تقاضا نماید . راهکارهایی وجود دارد می توانید با وکلای ما در تماس باشید تا شمارا راهنمایی نمایند . موفق باشید .
جهت مشاوره با وکیل متخصص با شماره ۹۰۹۲۳۰۵۵۱۷ ویژه استان تهران و ۹۰۹۹۰۷۲۹۵۷ ویژه سراسر کشور از خطوط ثابت تماس حاصل نمایید .
جهت نگارش لایحه ، درخواست وکیل ، مشاوره حضوی و تنظیم قرارداد با شماره ۸۸۹۶۸۳۷۲ تماس حاصل نمایید .
لطفابا ثبت نظرات خود در دیدگاه وب سایت یا بخش نظرات اپلیکیشن دادورزیار در کافه بازار ما را حمایت کنید .