از حوادث امسال ۶ هزار مسافر آسیب دیده نجات یافتند
به گفته شاهین فتحی در طرح ملی امداد و نجات تابستانه در سراسر کشور از ۱۳ خرداد تا ۳۰ تیر۹۷۶ هزار و ۳۲۴ مسافر صدمه دیده از انواع حوادث طبیعی و انسان ساخت نجاتت پیدا کرده اند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمراظهار داشت:با تلاش و همت نیروهای امدادرسان هلال احمر در سراسر کشور، ۶ هزار و ۳۳۸ مورد عملیات موفق امداد و نجات برای ارائه خدمات متنوع امداد و نجات به مسافران در هزار و ۲۹۰ پایگاه ثابت و موقت انجام شده است.
شاهین فتحی ادامه داد: این شمار خدمات امدادی برای نجات جان ۵۷ درصد مصدومان حوادث ترافیکی، ۲۳ درصد مصدومان حوادث ساحلی، ۶ درصد مصدومان حوادث کوهستان و ۱۴ درصد مصدومان حوادث سیل و آبگرفتگی، حریق خودرو، واژگونی و انحراف از جاده انجام شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر توضیح داد: از مجموع این تعداد ماموریت امدادی ۵۷ درصد از ماموریت ها مربوط به حوادث ترافیکی، ۶ درصد مربوط به حوادث ساحلی، پنج درصد مربوط به حوادث کوهستان و مابقی مربوط به سایر حوادث بوده است.
فتحی اضافه کرد: در مدت یاد شده همچنین به ۵۱ هزار و ۵۴۱ نفر از مسافران خدمات متنوع امداد و کمک های اولیه، اسکان و تغذیه اضطراری ارایه شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: همچنین با تلاش و جدیت نیروهای امدادرسان هلال احمر در پاسخگویی فوری به انواع حوادث هزار و ۶۰ نفر از مسافران تابستانی از خدمت اسکان اضطراری و موقت بهره مند شدند.
وی اظهار داشت: انجام ۶۳۱ مورد عملیات نجات فنی (رها سازی ۱۰۰۷ نفر از مصدومان حوادث رانندگی و ترافیکی از درون خودروهای تصادفی)، انتقال سه هزار و ۶۲۱ نفر از مصدومان حوادث به مراکز درمانی و بیمارستانی و ارائه ۹ هزار و ۹۳۸ مورد خدمات سرپایی به مصدومان اینگونه حوادث از دیگر اقدامات انجام شده از سوی امدادگران و نجاتگران هلال احمر در طرح امداد و نجات تابستانه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بوده است.
طرح ملی امداد و نجات تابستانه از روز پنجشنبه ۲۴ خرداد در سراسر کشور آغاز و تا پایان شهریور ۹۷ ادامه خواهد داشت که در این طرح روزانه چهار هزار و ۶۰۶ نفر امدادگر و نجاتگر به ارائه خدمات متنوع امداد و نجات به مسافران تابستانی می پردازند.
این طرح امداد و نجات تابستانه به مدت ۱۰۰ روز و با استفاده از توان عملیاتی تمام پایگاه های فعال هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان های سراسر کشور آغاز شده است.
این طرح با استفاده از ۲۴ فروند بالگرد، هزار و ۲۶ دستگاه آمبولانس، ۴۳۸ دستگاه خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی ویژه عملیاتی، هزار و ۲۸۲ دستگاه خودروی عملیاتی، ۱۱ دستگاه خودروی فرماندهی ارتباطات، ۱۲۲ دستگاه موتورسیکلت آمبولانسی و ۴۷۵ دستگاه موتورسیکلت امدادی برگزار می شود که تمام امکانات یادشده به منظور خدمات رسانی به مردم و مسافران تابستانی در آماده باش کامل قرار خواهند داشت.
در این طرح ملی امدادرسانی هزار و ۲۹۰ پایگاه ثابت و موقت امداد جاده ای برای خدمت رسانی به هموطنان فعال هستند که از این تعداد ۵۵۷ پایگاه امدادی ثابت و مابقی به صورت پست های موقت فعال است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


