وظیفه ریاست خانه تئاتر بر دوش ایرج راد ماند – مشاوره حقوقی،وکیل،مشاوره تلفنی|دادورزیار

وظیفه ریاست خانه تئاتر بر دوش ایرج راد ماند

ایرج-راد

وظیفه ریاست خانه تئاتر بر دوش ایرج راد ماند

از سوی هیات مدیره جدید خانه تئاتر ایرج راد بار دیگر به مدت دو سال به عنوان ‌رئیس این خانه انتخاب شد.

در اولین جلسه هیات مدیره جدید خانه تئاتر که با حضور ۷ عضو اصلی هیأت مدیره، ۳ عضو علی البدل و ۲ بازرس برای انتخاب رئیس و نایب رئیس این خانه برگزار شد، راد رئیس خانه ماند.

انتخاب مدیرعامل نیز به هفته آینده ۲۸ خرداد موکول شد اما طبق رأی گیری هیأت مدیره جدید  ایرج راد و نادر برهانی‌مرند به ترتیب به عنوان رئیس و نایب رئیس خانه تئاتر به مدت دو سال انتخاب شدند.

انتخابات اخیر خانه تئاتر که در روز ۱۲ خرداد برگزار شده بود؛ نادر برهانی مرند با ۵۵۶ رأی، ایرج راد با ۵۳۹ رأی، حمیدرضا نعیمی با ۴۷۰ رأی، کوروش نریمانی با ۴۴۲ رأی، اصغر همت با ۴۴۱ رأی، محمودرضا رحیمی با ۴۲۳ رأی و بهزاد فراهانی با ۴۰۲ رأی به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره انتخاب شدند.

ایرج راد کارگردان و بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر پیش از این نیز به مدت دو سال رئیس خانه تئاتر بوده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کانال ایتا

لینک کانال سروش

لینک صفحه اینستاگرام

دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار

منبع خبر : ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + eighteen =