پابند الکترونیکی جایگزین مجازات 50 زندانی در تهران می شود – مشاوره حقوقی،وکیل،مشاوره تلفنی|دادورزیار

پابند الکترونیکی جایگزین مجازات ۵۰ زندانی در تهران می شود

مصطفی-محبی

پابند الکترونیکی جایگزین مجازات ۵۰ زندانی در تهران می شود

مدیرکل زندان های استان تهران، با بیان اینکه پارسال تنها یک نفر از پابند الکترونیکی استفاده کرد، اظهار داشت: امسال ۵۰ زندانی زندان های استان تهران از پابندهای الکترونیکی به منظور اجرای مجازات جایگزین حبس استفاده می کنند.

مصطفی محبی روز شنبه در نشست خبری تشریح اقدامات این اداره کل در چهار ماهه نخست امسال گفت: در این مدت ۲۵۷ مددجو با کمک ستاد دیه آزاد شدند که ۱۵ نفر آنها از بانوان بودند.

وی ادامه داد: در این مدت چهار ماه، هزار و ۸۵۵ مورد مشمول عفو داشتیم که به مراجع مختلف اعلام کردیم و هفت هزار و ۳۰۰ مورد مرخصی از سوی قضات داده شد.

به گفته ، ۴۳۵ مورد گذشت از شکات، ۲۵۱ مورد انتقال به زندان های خارج از استان ، ۶۲۵ مورد آزادی مشروط و ۲ هزار و ۹۱۰ مورد اعطای مرخصی منجر به آزادی از دیگر اقدامات اداره کل زندان های استان تهران در چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۷ بود.

محبی اظهار داشت: در این مدت ۱۰ هزار جلد کتاب رایگان از محل فرهنگی گرفته و با کتاب های جدید بهینه سازی شد. با رایزنی انجام شده با وزارت ارشاد ۱۰ هزار جلد نشریه وارد زندان ها می شود.

مدیرکل زندان های استان تهران از ۲ هزار و ۳۳۳ مورد بازدید قضات از زندان ها در چهار ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در جریان قرار گرفتن قضات از مشکلات زندان و صحبت زندانی با قاضی خود، بسیار کمک حال زندان و زندانیان است. این موضوع در آرامش زندانی تاثیر دارد؛ زیرا عمده دغدغه مددجویان، عفو و آزادی مشروط است.

محبی درباره افزایش قیمت سکه و پرداخت مهریه از سوی زندانیان اظهار داشت: افزایش قیمت سکه ما را دچار چالش کرد، زیرا این افزایش قیمت با توافقی که مددجویان با همسر خود داشته اند، جور درنمی آید.

* تایید خودکشی در زندان فشافویه

مدیرکل زندان های استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگاری که آیا خودکشی یکی از زندانیان زندان فشافویه صحت دارد یا نه، تصریح کرد: خودکشی در زندان فشافویه در سرویس بهداشتی انجام شد و این امر صحت دارد.
وی ادامه داد: این متهم به جرم سرقت در زندان تحت قرار بود و هنوز جلسه دادگاه او تشکیل نشده بود.
محبی وضعیت عمومی حمید بقایی را خوب ارزیابی کرد و در این باره گفت: وی تحت نظر پزشک قرار دارد.

* سرقت و مواد مخدر در صدر جرایم مددجویان زندان های استان تهران

این مقام قضایی جرم نخست زندانیان استان تهران را مواد مخدر و سرقت عنوان کرد و درباره مشکلات زندان های تحت پوشش استان تهران اظهار داشت: در زندان ها مشکل کمبود تجهیزات، نیرو و بودجه داریم اما اینهایی که می گویند واقعا نیست. از اول سال تاکنون یک ریال اضافه کار به زندان ها ندادند اما یک نفر از همکاران در زندان ها اعتراض نکردند.

* ۴۲ درصد پست های زندان ها بدون تصدی است

محبی در مورد پست های زندان ها گفت: ۴۲ درصد پست ها بدون تصدی است و از مسئولان می خواهیم جذب نیرو داشته باشیم تا جای این پست ها پر شود.
به گفته وی، اداره کل زندان های استان تهران ۹ زندان تحت پوشش دارد که دو زندان قزل حصار و رجایی شهر در محدوده جغرافیایی استان البرز است و ساخت و بهره برداری همه زندان ها به قبل از انقلاب برمی گردد.

* ویزیت ۵۰ هزار مددجو

محبی گفت: با تلاش همکاران در این مدت، ۵۰ هزار مددجو ویزیت شدند که از این تعداد هزار و ۵۰۰ مورد ویزیت روانپزشکی، ۵۴۳ مورد ویزیت متخصص عفونی، ۵۴۱ مورد ویزیت متخصص داخلی، ۵۷۸ مورد ویزیت جراح عمومی، ۲ هزار و ۵۰۰ مورد ویزیت دندانپزشکی و هزار و ۶۰۰ مورد ویزیت سایر تخصص‌ها انجام شده است.

مدیرکل زندان‌های استان تهران همچنین از اعزام اورژانسی هزار و ۵۰۵ نفر از زندانیان به مراکز درمانی در چهار ماهه نخست امسال خبر داد و افزود: در این مدت ۵۹۳ پرونده جدید برای مددجویان در کلینیک های مثلثی (مددکاری، روانشناسی و اعتیاد) زندان ها تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: مسائل مرتبط با احکام، نماز جماعت و موضوعات فرهنگی توسط ۷۰ نفر از روحانیون در زندان های استان تهران پیگیری می‌شود و در بخش‌های مختلف سوادآموزی، فرهنگی، هنری و حفظ و قرائت قرآن از مددجویانی که ماندگاری زیادی دارند، به عنوان مربی استفاده می شود.

محبی درباره مشکل آب در برخی زندان های استان تهران اظهار داشت: کل کشور با کمبود آب مواجه است. زندان حسن آباد قم را در بیابان می سازند. آب فروکش کرده و اکنون در زندان تهران بزرگ دو مرتبه قطعی آب استحمام داریم اما اصلاً قطعی آب خوردن نداریم و در تمام بندها و سالن ها آب سردکن وجود دارد. قطعی آب استحمام نیز به دلیل کمبود آب منطقه حسن آباد است.

وی درباره آخرین وضعیت تکمیل اردوگاه فشافویه گفت: در اردوگاه فشافویه حدود چهار هزار نفر مددجوی محکوم به حبس زیر پنج سال و هزار و ۷۰۰ معتاد متجاهر سطح شهر نگهداری می شود. توافق شد دولت برای تکمیل هفت اردوگاه سطح کشور که یکی از آنها فشافویه است، ۸۰ میلیارد تومان اختصاص دهد که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کانال ایتا

لینک کانال سروش

لینک صفحه اینستاگرام

دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار

منبع خبر : ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

thirteen + fifteen =