وکیل آنلاین

همکاری بانک مرکزی با قوه قضاییه خوب پیش می رود

اژه-ای

همکاری بانک مرکزی با قوه قضاییه خوب پیش می رود

سخنگوی قوه قضاییه گفت: تعامل بانک مرکزی با قوه قضاییه در این مدت خیلی خوب بوده است و همکاری خوبی داشته ایم.

درباره نامه ولی الله سیف به قوه قضاییه و اینکه گفته می شود گلایه کرده است،حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ایافزود : چند سال است که با بانک مرکزی در موضوعات مختلف در تماس هستیم ، حضوری ، مکاتبه ای یا تلفنی همکاری می کنیم که یکی از موضوعات مربوط به معوقات بانکی و برخی از پرونده های تخلفات مالی بود و موضوع دیگر یک سری اخلال در نظام بانکی کشور اعم از بازار ارز و غیره و پرونده های شرکت های تعاونی – اعتباری است.

معاون اول قوه قضاییه در خصوصشرکت های تعاونی – اعتباری افزود : در گذشته شرکت های تعاونی اعتباری زیادی را وزارت تعاون مجوز داد که این تعاونی ها اکثرا خلاف آن مجوز عمل کردند و توسعه یافتند که البته بانک مرکزی نیز در این خصوص  بی وظیفه نبودند، البته این موضوعات مربوط به دوره قبل از ریاست سیف و بهمنی بر بانک مرکزی بود بلکه در این دوره آنها برای ساماندهی وارد عمل شدند و زحمات زیادی نیز کشیدند.

محسنی اژه ای افزود : اینکه چقدر کار پیش رفته یک بحث است و اینکه چقدر تلاش کردند یک بحث دیگری است و زحماتی که کشیده اند جای تشکر دارد.

وی گفت : اگر ورود و مجوز سه قوه نبود امروز مردم در این پرونده ها با مشکلات خیلی جدی مواجه می شدند.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه سیف در این خصوص نامه متعددی  به قوه قضاییه نوشته که نامه تشکر در میان آنها بود اما نامه  گلایه ای  من ندیدم ، افزود :  در این نامه ها از دیگران گله می کنند و در خصوص پرونده ثامن الحجج درخواست کرده اند که به این پرونده هرچه سریعتر رسیدگی شود چون ادعاهایی در این پرونده مطرح می شود که اگر سریعتر رسیدگی شود مشخص می شود که این ادعاها درست نیست.

وی گفت : بنابراین من نامه تشکر از قوه قضاییه دیدم اما انتقاد ندیدم ، ضمن اینکه برای رسیدگی سریع تر به پرونده ها نیز درخواستی داشت که البته در پرونده ثامن الحجج رسیدگی ها صورت گرفته است و بعد از ماه مبارک رمضان نیز ادامه رسیدگی به پرونده مطرح می شود .

محسن اژه ای افزود : همین پرونده ثامن الحجج بیش از یک میلیون و 200 هزار سپرده گذار داشت که اکنون به تعداد معدودی رسیده است و اگر مجوز پرداخت یک میلیارد تومانی نیز به تایید سران سه قوه برسد ، تعداد شاکیان پرونده از این هم کمتر می شود.

وی گفت : البته فقط پرونده ثامن الحجج نیست بلکه پرونده های تعاونی های اعتباری دیگر هم مطرح هستند ، بنابراین نامه ای که سیف از قوه قضاییه گلایه کرده باشد ندیدم ضمن اینکه همکاری ها خیلی خوب است .

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده های تعاونی اعتبار  که شاکیان زیادی دارد بازگشت سرمایه شاکیان برای ما خیلی مهم است.

محسنی اژه ای  افزود: در این پرونده ها اینکه دقیقاً بگویم چه روز و چه ساعتی روند رسیدگی به نتیجه می رسد ، مشخص نیست و روند رسیدگی به این پرونده ها بستگی به میزان تحقیقات و کارشناسی ها و ردیابی اموال بستگی دارد و زمان می برد.

وی ادامه داد: البته درباره همه پرونده ها به ویژه چنین پرونده هایی که تعداد زیادی شاکی دارد ، احساس تکلیف بیشتری می شود که سریعتر رسیدگی شود .

سخنگوی قوه قضائیه گفت: در این پرونده ها تلاش و همت همه بر این است که افراد طلب کار و شاکی به مال و حق خود برسند ، همه همکاری های و ردیابی ها و شناسایی ها و قیمت گذاری ها بر این اساس صورت می گیرد که افراد به حق خود برسند و مجازات را در مرحله بعدی می دانند که اغلب روند رسیدگی به این پرونده ها بر این شیوه است.

وی افزود : در همین پرونده شرکت های تعاونی – اعتباری می بینید که ما کسی را مجازات نکردیم اما نزدیک به 2 میلیون نفر از افراد حداقل به بخشی از حق و حقوقشان رسیدند اگر به صد درصد هم نرسیدند ، در این پرونده نیز تمام تلاش ها بر این است که افراد به حق خود برسند.

محسنی اژه ای گفت : در این پرونده ها مشکل اصلی دو چیز است یکی شناسایی همه اموال متهمان و دوم قیمت گذاری است که در این پرونده نیز مطمئن باشید همه تلاش خواهند کرد

شاکیان به حق خود میرسند اما زمان به نتیجه رسیدن مشخص نیست.

وی گفت : هر اسنادی از هر دستگاهی که به قوه قضاییه داده می شود بررسی و حکم صادر می شود که ممکن است با نظر گزارش دهنده منطبق باشد یا ممکن است منطبق نباشد و یا بخشی منطبق باشد و بخشی نباشد . حتی ممکن است دادسرا احراز کند اما دادگاه قبول نکند . 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

لینک کانال ایتا

لینک کانال سروش

لینک صفحه اینستاگرام

دانلود اپلیکیشن اندروید دادورزیار

منبع خبر : قوه قضائیه

پست های مرتبط

افزودن یک دیدگاه

سایت ساز